El davanter dels Amerks, Jack Quinn, va ser nomenat novell del mes de l'AHL d'octubre

La Lliga Americana d'Hoquei ha anunciat avui que el davanter nord-americà de Rochester, Jack Quinn, ha estat nomenat Rookie del mes d'octubre de l'AHL.

Quinn va anotar cinc gols i cinc assistències per 10 punts, superant ja la seva producció ofensiva de la seva truncada campanya 2020-21 i convertint-se en el primer jugador de l'AHL a assolir la marca dels 10 punts aquesta temporada.

RELOJ: JACK QUINN HIGHLIGHT REEL

escultura de mantega fira de l'estat de Nova York

Limitat a 15 partits la temporada passada després de sotmetre's a una cirurgia d'hèrnia a l'abril, Quinn va tornar als Amerks i va anotar menys de cinc minuts després del seu concurs d'obertura de temporada a Utica el 17 d'octubre. Va anotar el seu primer partit de tres punts com a professional l'octubre. El 22 d'octubre, va aconseguir un gol i una assistència en una victòria per 5-3 sobre Syracuse, i el seu primer partit de dos gols de la seva carrera va portar el Rochester a una victòria per 7-3 a Toronto el 23 d'octubre. Quinn va tancar el mes amb dos gols. assisteix en una victòria per 4-3 a Laval el 29 d'octubre, seguida d'un gol i una assistència en una victòria per 6-5 en la pròrroga sobre el Rocket el 30 d'octubre.

Quinn, una elecció de primera ronda (vuitè en general) de Buffalo al Draft de la NHL del 2020, Quinn va registrar dos gols i set assistències en 15 partits amb Rochester quan tenia 19 anys la temporada passada.

El nadiu d'Ottawa, Ontario, també va guanyar una medalla de plata amb el Canadà al Campionat Mundial Júnior de l'IIHF 2021 i va jugar dues temporades d'hoquei júnior amb Ottawa (OHL), on va acabar segon a la lliga amb 52 gols la 2019-20.