Andrew White III lidera Syracuse sobre Monmouth, 71-50

El escolta graduat Andrew White III va anotar tots els seus 18 punts més alts en el primer temps i Syracuse (3-0) es va mantenir invicte en derrotar a Monmouth (1-2), 71-50, al Brooklyn Hoops Holiday Invitational al Carrier Dome. .

Les blanques van colpejar 6 de 10 des del camp, incloent un trio de triples, en els primers 20 minuts de joc per ajudar els taronges a construir un avantatge de 37-29 al descans. El partit es va anudar a 20 quan les blanques van connectar amb triples consecutius per posar Syracuse per sempre. Les blanques van anotar 12 dels últims 17 punts SU de la meitat.

on és Billie Eilish ara mateix

Syracuse va obrir la segona part amb sis punts seguits per ampliar el seu avantatge a 43-29. El marge taronja va créixer fins als 25 punts abans que es resolgués la sortida. Resum complet i estadístiques a Cuse.com

BOXSCORE: Syracuse 71, Monmouth 50

DESTACATS DEL JOC:

preus dels bitllets de Toronto Blue Jays

PREMÉS POST PARTIC DE BOEHEIM:

ENTREVISTA AL JUGADOR:

MÉS COBERTURA EN LÍNIA:

El millor i el pitjor de la victòria del bàsquet de Syracuse sobre Monmouth (Syracuse.com)
Syracuse passa per davant de Monmouth, evita convertir-se en un reforç de currículum del torneig (Syracuse.com)
Syracuse segueix invicte després de la victòria de Monmouth (WSYR)
Syracuse 71 – Monmouth 50: Orange Down Hawks a la segona part (NunesMagician.com)
ACTUALITZACIÓ: Billy Preston, l'objectiu de cinc estrelles de Syracuse, tria Kansas (NunesMagician.com)
L'home gran del bàsquet de Syracuse, Paschal Chukwu, deixa les ulleres després d'una breu prova (Syracuse.com)
La zona 2-3 del bàsquet de Syracuse cobreix Monmouth a la segona part per trencar el partit (Syracuse.com)
L'entrenador de Monmouth, King Rice: l'equip de Syracuse té potencial per ser 'un dels millors' (Syracuse.com)
Taurean Thompson té un fort joc ofensiu, rebrà radiografies de precaució (Syracuse.com)