Els comptes donen la segona tancada de la temporada amb una victòria de 40-0 sobre els texans (cobertura completa)

Els Bills van jugar contra els Houston Texans per primera vegada des de la devastadora pèrdua de la pròrroga al joc de Wild Card del 2020, però aquesta vegada van jugar a favor de Buffalo amb un gran 40 a 0 en blanc.

El segon blanqueig dels Bills de la temporada els trasllada a 3-1.

Després d'aquest touchdown inicial de Buffalo, els Bills van lluitar per colpejar-lo durant el segon i tercer quarts, conformant-se amb quatre gols de camp abans de trobar finalment el camí de tornada a la zona final al quart amb un altre touchdown d'Allen a Knox. Però després d'això, Buffalo va augmentar el seu avantatge impressionant anotant dos gols més.

Allen va acabar el joc amb 20/29 per a 248 iardes, dos touchdowns i una intercepció.

La defensa de Buffalo ha estat excel·lent aquesta tarda. Després de mantenir Houston a un total de vuit iardes durant la primera meitat, van organitzar un joc de cinc per emportar, quatre dels quals van arribar amb intercepcions, inclosa la selecció final de Davis Mills de Tyler Matakevich per acabar el joc.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

pots comprar vistes de youtube

Els Bills (2-1) van semblar explosius a la setmana 3 contra Washington amb l'atac il·luminant el marcador i la defensa creant pèrdues. Aquesta setmana els Houston Texans (1-2) arriben a Orchard Park, que marca el 10è enfrontament de la temporada regular entre les dues franquícies.