Crunch caiguda davant Monsters a la pròrroga, 2-1

Els Syracuse Crunch van ser els primers al tauler, però els Cleveland Monsters van empatar el partit per forçar la pròrroga abans de guanyar la victòria, 2-1, aquesta nit al Rocket Mortgage FieldHouse.

La derrota posa el Crunch en una derrapada de quatre partits i 5-5-2-1 a la temporada. L'equip també té 2-0-2-0 a la sèrie de vuit partits de la temporada contra els Monsters.

El porter del Crunch Amir Miftakhov va aturar 34 de 36 tirs, mentre que Daniil Tarasov va guanyar la victòria entre els tubs per als Monsters desviant 21 de 22. Syracuse va anar 0-de-5 en el joc de poder, però un perfecte 4-de-4 en el penal.

El Crunch va començar marcant només 1:09 d'inici del partit. Gabe Fortier va portar el disc a la zona abans de passar per Shawn Element per marcar el seu primer gol professional des de la part superior del cercle esquerre.

Els Monsters van respondre ràpidament i un minut després, el marcador estava empatat. Jake Christiansen va disparar un xut desviat a l'esquerra que es va desviar de les taules finals i va sortir enrere perquè Thomas Schemitsch s'ha fet una xarxa oberta des del cercle dret.

Els equips van romandre empatats per reglament i van anar a la pròrroga, on Tyler Angle va anotar el guanyador del joc per a Cleveland a la marca 1:08.