Els Sabres van derrapar amb la victòria per 7-2 sobre Mont-real

Els Buffalo Sabres finalment van tornar a la columna de victòries dimarts a la nit després de derrotar als Montreal Canadiens per 7-2 al Bell Centre. Amb la victòria, els Sabres van trencar una derrapada de vuit partits i van passar a 8-11-0 la temporada.

Buffalo va marcar tres gols en poc més de dos minuts per obrir el partit i mai no va mirar enrere, ja que en van afegir un al segon i tres més al tercer.

La primera línia dels Sabres va tenir una gran nit, ja que van combinar 12 punts. Jeff Skinner va liderar el camí amb dos gols i tres assistències. Tage Thompson va anotar quatre punts en un gol i tres assistències, mentre que Alex Tuch va anotar i va recollir un parell d'assistència. Rasmus Dahlin, Henri Jokiharju i JJ Peterka també van trobar el fons de la xarxa.

Finger Lakes Partners (tauler publicitari)

Tyson Jost va debutar amb Buffalo i va deixar caure els guants en el seu primer torn. Va tenir un cop durant 12 minuts de temps de gel.

Craig Anderson va començar entre els tubs i va desviar 29 de 31 tirs, guanyant la seva quarta victòria de la temporada.

Buffalo va convertir dues de les seves quatre oportunitats de joc de poder mentre va fer un perfecte 6 de 6 en el penal.

Els Sabres es tornaran a casa per començar una casa de tres partits, a partir de dimecres a la nit contra els St. Louis Blues. Buffalo portarà les seves noves samarretes vermelles i negres de cap de cabra. El llançament del disc està programat per a les 19:00.